Megtakarítás és tőkegyűjtés

A megtakarítási és tőkegyűjtési termékek egy személyes pénzügyi portfólió alapkövei, melyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy jövőbeli céljaik – legyen az otthonvásárlás, gyermekük oktatása vagy nyugdíjas éveik finanszírozása – elérhetővé váljanak. Ezek a termékek különböző kockázati szintekkel és hozamlehetőségekkel rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a saját céljaihoz és kockázattűrő képességéhez leginkább illőt. Ideálisak azok számára, akik hosszú távú pénzügyi terveik megvalósítására törekszenek, miközben szeretnék növelni vagyonukat.

Nagyon sokféle megtakarítási és tőkegyűjtési cél lehet egy családban, például:

Gyermek tanulmányainak finanszírozása: célzott megtakarítások révén biztosíthatjuk gyermekeink közép- vagy felsőfokú oktatásának költségeit, amelyek magukban foglalhatják a tandíjat, tankönyveket és esetleges lakhatási költségeket.

Gyermek felnőttkori életkezdése: a megtakarítások segíthetnek a gyermekünk felnőtt életének fontos pillanatainak finanszírozásában, mint például az első lakásvásárlás vagy autó megvásárlása, ezáltal támogatva őket az önálló élet elindításában.

Általános pénzügyi tartalék: egy általános pénzügyi tartalék képzése segít felkészülni a váratlan pénzügyi nehézségekre, mint például váratlan kiadások vagy munkanélküliség esetére, biztosítva ezzel a családi költségvetés stabilitását és nyugalmát.

Munkatársaink 5 biztosító társaság 8 különböző megtakarítási – tőkegyűjtési konstrukciójával foglalkoznak, így biztosan meg tudja találni ezek közül azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön élethelyzetében. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tanácsadónk keresni fogja!