Lakásbiztosítás és autóbiztosítás

A lakás- és autóbiztosítások a mindennapi élet alapvető biztonsági hálóját képezik, védelmet nyújtva az otthonoknak és járműveknek az elemi károk, lopás vagy balesetek okozta veszteségekkel szemben. Ezek a termékek elengedhetetlenek azok számára, akik szeretnék megőrizni értékeiket és biztonságban tudni vagyonukat.

Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás (MFO): az MFO egy minőségi tanúsítvánnyal rendelkező termék, amely átfogó védelmet kínál otthonunk számára, egyszerűsített és könnyen érthető feltételekkel, valamint kárkifizetéssel.

Klasszikus lakásbiztosítás: alapvető védelmet nyújt otthonunknak és benne lévő értékeinknek számos kockázattal szemben, mint például tűz, vízkár vagy betörés.

Casco biztosítás: fedezetet nyújt az autónkban keletkezett károkra, legyen szó balesetről, természeti csapásról vagy lopásról. A casco biztosítás segít anyagi terhek nélkül helyreállítani vagy pótolni károsodott járművünket.

Kötelező gépjármű felelősség biztosítás (KGFB): ez minden autótulajdonos számára kötelező, és az általunk okozott balesetek során keletkező károkra nyújt fedezetet másoknak.

Munkatársaink 10 biztosító társaság 22 különböző lakásbiztosításával és 11 biztosító társaság 39 különböző gépjármű biztosításával foglalkoznak, így biztosan meg tudja találni ezek közül azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön élethelyzetében. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tanácsadónk keresni fogja!