Családvédelem és kockázati életbiztosítás

A családvédelemi célú biztosítások alapvető biztonságot nyújtanak azokban az élethelyzetekben, amikor a család anyagi jólétét váratlan események fenyegetik. Ideálisak azok számára, akik felelősséget éreznek szeretteik jólétéért és szeretnének gondoskodni róluk. Ez a cél különösen fontos lehet kisgyermekes családoknál, egyedülálló szülők esetében, de minden olyan családban is, ahol egy kereső jövedelme nem lenne elég az életszínvonal fenntartásához.

Kritikus betegségekre szóló biztosítások: ezek a biztosítások egyszeri, előre meghatározott összegű kifizetést nyújtanak, ha a biztosított személy meghatározott, súlyos betegségek valamelyikével diagnosztizálják. Céljuk, hogy anyagi segítséget nyújtsanak ebben az időszakban, például a gyógykezelések vagy a munkaképtelenséggel járó bevételkiesés miatt.

Rokkantsági biztosítások: ezek a termékek hosszú távú jövedelmet biztosítanak, ha a biztosított tartós rokkantság miatt képtelen munkát végezni. A rokkantsági biztosítás segít fedezni a mindennapi élet költségeit és megőrizni az életszínvonalat.

Kockázati életbiztosítások: ezek a biztosítások a család anyagi és vagyoni helyzetéhez valamint az esetleges hitelek összegéhez igazodva a családfenntartó halála esetén adnak azonnali pénzügyi védelmet a családtagoknak. Céljuk, hogy a család megőrizhesse élet- és lakhatási színvonalát még egy váratlan tragédia esetén is.

Munkatársaink 7 biztosító társaság 15 különböző kritikus betegségre – rokkantságra – kockázati életbiztosításra szóló konstrukciójával foglalkoznak, így biztosan meg tudja találni ezek közül azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön élethelyzetében. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tanácsadónk keresni fogja!