Egészség- és balesetbiztosítás

Az egészség- és balesetbiztosítások lehetővé teszik, hogy az ügyfelek és családjaik hozzáférjenek a szükséges orvosi ellátáshoz anélkül, hogy anyagi nehézségekkel kellene szembenézniük. Az egészségbiztosítások két fő termékcsoportja a szolgáltatás finanszírozó és az összeg finanszírozó egészségbiztosítások, különböző szükségleteket szolgálnak ki.

A szolgáltatás finanszírozó egészségbiztosítások közvetlenül fedezik az egészségügyi ellátás költségeit, így az ügyfelek várakozás nélkül juthatnak hozzá a szükséges vizsgálatokhoz, kezelésekhez. A szolgáltatás igénybevétele egyszerű: online vagy telefonos bejelentés utána biztosító call centere megszervezi a szükséges egészségügyi ellátást az adott magánklinikával, melyet a biztosító fizet.

Az összeg finanszírozó egészségbiztosítások egy előre meghatározott összeget fizetnek ki bizonyos egészségügyi események, például műtétek esetén, biztosítva ezzel a rugalmasságot és pénzügyi támogatást a betegség időszakában.

Mindkét típusú biztosítás célja, hogy csökkentse az egészségügyi problémák pénzügyi terheit, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy a gyógyulásra koncentrálhassanak.

Munkatársaink 6 biztosító társaság 9 különböző egészségbiztosításával és 5 biztosító társaság 9 különböző balesetbiztosításával foglalkoznak, így biztosan meg tudja találni ezek közül azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön élethelyzetében. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tanácsadónk keresni fogja!