[ gyakran ismételt kérdések ]

karrier

Mit kapok a munkámhoz

Minden olyan támogatást megkapsz, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres legyél. Támogató programok, pénzügyi és egyéb szolgáltatások ismerete, tréningek. És persze egy jó csapatot, ahol nemcsak melózunk, hanem jól is érezzük magunkat, és segítünk egymásnak folyamatosan feljebb és feljebb lépni.

Nem foglalkoztam eddig pénzügyekkel. Nem baj?

Nem. Mi ismerjük a területet és megtanítunk mindenre. Minden lépést megterveztünk előre, hogy Te legyél a legjobb.

Be leszek jelentve?

Nem. Azért, hogy szabadon tervezhesd a megszerezhető jövedelmedet, mindenkit alvállalkozóként foglalkoztatunk, cserébe annyit keresel, amennyit akarsz.

Miért kell saját vállalkozás?

Nálunk mindenki saját céget épít, pont azért, hogy szabad lehessen és annyit keressen, amennyit szeretne.

Ha nincs saját vállalkozásom, segítetek csinálni?

Természetesen. A jogszabályi keretektől a megfelelő bevétel-költség tervezésig mindent megmutatunk. Támogatunk a legoptimálisabb forma kiválasztásában és működtetésében is.

Mennyi pénzt fogok keresni?

Amennyit akarsz. Tényleg. Csak rajtad múlik. Mi bemutatjuk hogyan kell ezt csinálni lazán, könnyedén, ugyanakkor szorgalmasan. Ha az alapszabályokat megtanulod, akkor megvalósíthatod a céljaidat.

Mennyit kell dolgoznom egy hónapban?

Egyedül rajtad múlik. Rugalmasan tudod beosztani az idődet, amennyi energiát raksz bele, annyi jövedelmet tudsz megszerezni.

Mikor nem kell már sokat dolgoznom?

Ez attól függ, mikor és melyik területen építed a portfoliódat, karriered. Van aki már fél év után passzív jövedelmet termel magának. Ezeket a karrierutakat is megmutatjuk Neked.

Mikortól lehetek vezető?

Akkor, ha az értékesítési technikákat már elsajátítottad, menedzselni tudod a saját tevékenységedet, megmutattad, hogy sikeresen tudsz értékesíteni és képes vagy mentorálni a csapatod tagjait.
Egyszóval: gyorsan. Két szóval: nagyon gyorsan.

Honnan tudok ügyfeleket szerezni?

Tudunk mi is segíteni, de meg is tanítunk minden olyan technikára, amelyben nem ügyfél és tanácsadó találkozik, hanem két ember beszélget, akik kíváncsiak egymásra és közben az egyik tudja, mit akar a beszélgetés végén elérni.

Mi kell hozzá, hogy már holnap elkezdjem?

Az, hogy ne gondolkodj sokat. Jelentkezz most.

Milyen támogatást kapok a kezdeti időszakban?

Az aktív partnereinknek védőháló programot indítunk, belépsz egy kreatív közösségbe, amelyben egymást segítjük, sokat beszélgetünk és bulizunk. Emellett, ha betartod a játékszabályokat, akkor akár a vállalkozás alapköltségeit is megtérítjük Neked.
Ezen kívül természetesen kapsz: terméket, szolgáltatást, tréninget, tanácsot, technológiát és módszertant.